Cal Virat
Súria

A la Vall Seca

Presenta cert estat de deteriorament.
    BCIL 5229-I. Aprovació definitiva comissió urbanisme 21/01/2003
    ARQUEOCIÈNCIA- J.M. Huélamo
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Masia de cossos rectangulars amb un cobert al costat, a la part posterior. Té dos pisos, golfes i coberta a dues vessants. Existeix una inscripció a la llinda d'una finestra amb la data "1884" (REGUANT, CASTELLANO, 1980). Emmascaren el seu aspecte primitiu, les construccions modernes, fetes amb totxo el segle XX.. En un costat hi ha una bassa.

Figura al cens de 1860 amb una edificació de dos pisos (REGUANT, CASTELLANO, 1980)i en el de 1877 també com a masia habitada de dos pisos.

REGUANT, Josep; CASTELLANO, Albert (1980) Súria insòlita. Col·lecció de textos de la exposició duta a terme pel Banc de Madrid i les Joventuts Musicals de Súria.