Ca la Xica Xecó
Súria

Ctra. de Súria a Balsareny
    Al costat de la carretera, a l'inici de la vall Seca.

BCIL 5223-I. Aprovació definitiva comissió urbanisme 21/01/2003
    ARQUEOCIÈNCIA- J.M. Huélamo
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Masia de planta quadrangular amb annexos, al costat del cos principal .Té dos pisos i golfes amb coberta a doble vessant. Els paraments es troben arrebossats i destaca a la façana lateral una doble finestra coberta amb arcs de mig punt al lloc més alt de les golfes.

L'origen del topònim es el següent: La filla petita de Cal Xecó, del Poble Vell, és volia casar i com que no era la pubilla de la casa, havia de marxar-ne i deixar-la per l'hereu, amb la qual cosa es feu construir aquesta casa situada a la carretera de les Vilaredes. D'aquí ca la "xica" (petita) de Cal Xacó.