Cal Canals Paleta
Vallirana

Carrer de l'Església, 11
    Al començament del carrer venint del carrer Major, a la banda esquerra

Adriana Geladó Prat

Edifici entremitgeres de planta rectangular amb pati posterior. Està disposat a un nivell superior al del carrer, fet pel qual hi ha unes petites escales que donen accés còmodament al portal. Presenta una coberta de dues vessants de teula àrab, amb el caraner paral·lel a la façana principal, i està distribuït en planta baixa i pis. La façana principal compta amb un gran portal d'accés rectangular, amb la porta de fusta i una reixa de ferro amb el nom de la casa ("Can Canals"). Damunt seu hi ha un senzill finestral rectangular, amb sortida a un balcó simple amb la llosana reformada. La façana està rematada amb una gran barana rectangular decorada amb dos plafons de gelosia. La construcció presenta el parament arrebossat i pintat, i està decorat amb una doble motllura rectilínia que recorre els extrems de la façana i emmarca el portal d'accés. També hi ha un sòcol de pedra a la planta baixa.