Barraca d'en Bieló
Campins

Situada sota el camp anomenat Vinya d'en Bieló, a prop de la Creu de Sant Guillem.

Es troba en estat ruïnós.
    BPU. Catàleg de Béns a Protegir. POUM de Campins (DOGC 25/09/2015).
    Marta Lloret Blackburn

Restes d'una barraca de planta rectangular que es troba construïda dins un marge. Se'n conserven les parets laterals i posterior, fetes de pedra lligada amb morter. A la part inferior del mur posterior hi ha una petita obertura definida amb una llinda de pedra. Per tal de facilitar el desaiguat del terreny, a la meitat del mur hi ha fixats rajols inclinats. Al camp de sobre hi ha un pou rectangular que s'utilitzava per ensulfatar la vinya que hi havia en aquest indret.

Al llibre de Joan López, explica que la barraca era un cau habitual de conills, pel que els caçadors la van esfondrar per evitar que s'hi escapolissin.

LÓPEZ, J. (2000). Campins: indrets, masos i records. Campins: Servei de Guies del Montseny.