L'església de les santes Justa i Rufina és d'estil romànic, d'una sola nau, de planta rectangular i absis semicircular, amb volta de maó rebaixada, amb dos arcs de mig punt. Posteriorment, es va afegir una capella lateral.
La façana principal està situada en el mur oest. Conté una portalada d'entrada, d'estil romànic, amb arc de mig punt dovellat. En el mateix eix vertical hi ha una finestreta de mig punt que dona llum a l'interior del temple. Al damunt hi ha un campanar d'espadanya, fet de pedra i maó, de dos pisos. El primer pis amb dues obertures d'arc rebaixat i el segon, amb tres obertures d'arc de mig punt. Per donar suport al campanar es va construir un mur en angle de noranta graus amb una obertura al nivell del segon pis.
En el mur nord existeix una capella, de planta rectangular, amb volta d'aresta, construïda segurament al segle XVIII. Estava dedicada a la Mare de Déu del Roser. Actualment, hi ha una reproducció del retaule de les santes Justa i Rufina, l'original del qual està dipositat al Museu Diocesà de Barcelona. A la dreta d'aquesta capella hi havia una sagristia, que no va ser refeta amb les obres de reconstrucció de l'any 1982. En el mur hi ha un contrafort a tocar a la façana principal.
En el mur del sud, hi ha una portalada d'entrada, amb llinda recta i brancals de pedra, datada del segle XVI. Unes pilastres adossades suporten l'arquitrau i, al seu damunt, hi ha un frontó decorat amb forma de petxina. En aquest mur hi ha un òcul i una finestreta emmarcada en pedra. Aquest mur i la portalada estan situats dins d'un clos o barri on se situava l'antic cementiri parroquial.
L'absis, orientat a l'est, presenta arcuacions llombardes i una finestra amb forma d'espitllera al centre.
A l'interior, el sostre és de volta de canó, dividit amb diversos arcs torals, i a l'absis és de volta de quart d'esfera. Durant les obres de restauració, es va rebaixar el paviment fins a arribar al nivell original. D'aquesta manera, va sortir en el subsol un mur transversal a la nau. L'enllaç entre la nau i la capella lateral es realitza mitjançant un arc de mig punt fet de maó.