Vinya d'en Maquino
Mediona

Possiblement afectat per l'activitat agrícola de la zona.
    Fitxa PAP025 del Catàleg de béns a protegir del POUM
    3999 Inventari Patrimoni Arqueològic
    Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

Durant les prospeccions fetes a la zona els anys ’80 tot i que no gaire abundants, es van recuperar diferents fragments de ceràmica de cronologia ibèrica, com àmfora, ceràmica comuna a torn o grollera a mà. Així mateix amb aquests materials també van aparèixer restes d’indústria lítica amb retocs abruptes però amb peces identificables com un gratador o un nucli. Són de cronologia dubtosa i podrien haver estat arrossegats.

Tot i l’activitat agrícola de la zona, sembla versemblant pensar que es podrien conservar restes intactes al subsòl.

Les restes podrien estar relacionades amb els jaciments propers de la mateixa cronologia com els de la Vinya del Xic del Pont o el Turó Sense Nom.

Jaciment localitzat per Josep Gallart i Romeu, que va prospectar el territori als anys ’80 localitzant diferents restes ceràmiques a la zona