Vinya del Farriol
Mediona

Possiblement afectat per l'activitat agrícola.
    Fitxa PAP008 del Catàleg de béns a protegir del POUM
    3969 Inventari Patrimoni Arqueològic
    Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

Jaciment a uns 300 m tant de la Vinya d’en Maquinos com del Xic del Pont on s’han recollit restes de materials arqueològics. Es tracta principalment de ceràmica a mà, alguna amb decoració de cordons i restes de indústria lítica (sense retocs), en tots els casos molt rodats i erosionats. Tot i això sembla que el conjunt podria situar-se vers el bronze mitjà-final.

També s’han localitzat alguns fragments de ceràmica medieval, molt marginals, fruit segurament de la dinàmica de vessant i les pròpies remocions dels terrenys a causa de l’activitat agrícola.

Les restes podrien estar relacionades amb els jaciments propers de la mateixa cronologia de la Vinya d’en Maquino o el Xic del Pont.