Vinya de Gordey
Vilassar de Dalt

Sobre la masia de Can Maioles
    S'hi accedeix des del carrer Mn. Josep Mas

Neolític
    Edats dels Metalls
    Regular
    es desconeix el seu estat de conservació, ja que es tracta de troballes en superfície i no s'ha realitzat mai cap intervenció
    Llei del Patrimoni Cultural catala 9/1993
    Si (19677 CC.AA)
    08213A003000340000JJ
    Jordi Montlló Bolart

En uns camps erms, antigament conreats, sobretot de vinya, per damunt de Can Maioles s'han documentat en superfície materials arqueològics de diferents èpoques. El més abundant correspon a ceràmica romana, algun fragment es troba en murs de vinya re aprofitat. També s'ha trobat algun fragment d'àmfora, en un cas es pot afirmar que es de procedència itàlica.
    Però també s'ha documentat un fragment d'olla de ceràmica allisada amb un mamelló aplicat, que es pot datar entre el neolític mig i el bronze antic.
    Aquestes troballes podrien correspondre a dos jaciments totalment inconnexos per cronologia que futures intervencions hauran de precisar en quant a tipologia i datacions.

Material dipositat al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt.

Informació oral facilitada per Gonzalo Berger a l'equip que realitzava la revisió de l'Inventari del Patrimoni Arqueològic del Maresme, l'any 2008.
    Amb motiu de la visita al lloc per la realització d'aquest mapa es comprova que el sotabosc d'aquesta zona ha estat netejat, deixant al descobert fites de propietat, elements relacionats amb la vinya i molts fragments de material ceràmic, d'època romana (tègules i àmfora sobretot).