Cova del Pont
Vilassar de Dalt

Can Boquet

Neolític
    Edats dels Metalls
    Llei del Patrimoni Cultural catala 9/1993
    Jordi Montlló Bolart

Abric format per dos grans blocs de granit que formen una cavitat estreta de secció triangular que permet accedir a una terrassa formada per un altre gran bloc granític. Segons informacions orals del senyor Pau Ubach, s'hi van trobar ceràmica feta a mà amb incisions, ceràmica de parets rugoses i una destral de pissarra de 15 cm de llargada i 1 cm de gruix.

L'excavà el Grup d'en Jaume Ventura de Vilassar de Dalt, els anys setanta.

MONTLLÓ, Jordi (2008) Inventari del patrimoni arqueològic del Parc de la serralada litoral, Fitxa núm. 193.
    UBACH, Pau (1994). Memòries etno arqueològiques. Vilassar de Dalt, 1934-1993. 6.000 anys d'història en el Maresme. Col·lecció El Montalt, núm. 18. L'Aixernador edicions. Argentona.