Villa Rosita
L'Ametlla del Vallès

C/ Francesc Macià, 8

Jaume Soler (aparellador)
    Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic (nº 30)
    Virgínia Cepero González

Edifici aïllat modernista, de tipologia ciutat - jardí, formada per planta baixa i golfa, amb coberta composta. De la part davantera de la teulada en sobresurt una part coberta a dues vessants. A cadascun dels costats de les vessants hi ha les finestres de les golfes, amb teulada també a dues vessants. Els esgrafiats ressegueixen les finestres planes i la teulada.
    La casa està vorejada per una tanca d'obra i reixa.

Fou construïda a principis del segle XX, moment en que l'Ametlla passa de ser un petit poble agrícola a un centre d'estiueig molt destacat.

AA.DD. (2008). Pla especial i catàleg del patrimoni arquitectònic de l'Ametlla del Vallès. Inèdit.