Conjunt Juan
L'Ametlla del Vallès

Passeig Torregassa 55-63

Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic (nº 60 - 64)
    Varis propietaris
    Virgínia Cepero González

Conjunt d'edificis aïllats de tipologia de ciutat - jardí, formats per planta baixa amb coberta a dues vessants. Estan alineats al mateix carrer, amb un petit jardí al davant i tanca d'obra i reixa.
    Els elements formals i decoratius corresponen al noucentisme: alguns d'ells tenen esgrafiats, altres tenen un capcer amb elements barrocs.

El carrer Torregassa juntament amb el carrer Macià són l'eix de desenvolupament urbanístic de principis del segle XX de l'Ametlla del Vallès, quan el poble es converteix en un centre d'estiueig molt destacat.

AA.DD. (2008). Pla especial i catàleg del patrimoni arquitectònic de l'Ametlla del Vallès. Inèdit.