Torre Ros
Martorell

C. de la Muntanya, 6-8

Josep Ros i Ros
    BCIL. PGOU Martorell.Text Refós 1991
    Dídac Pàmies Gual. SPAL

Habitatge aïllat de planta rectangular de dues plantes amb torre a la cantonada d'una planta més. Cobertes a diverses aigües de teula àrab i gran voladiu. La casa està envoltada per un jardí amb una tanca d'obra amb reixa metàl·lica.

Es tracta de la casa de l'arquitecte municipal Josep Ros i Ros. Projectada pel mateix arquitecte i construïda l'any 1920 al peu de la serra de les torretes. Presenta trets d'estil modernista i altes d'estil noucentisme; té dos cossos perpendiculars units per una torre octogonal amb coronament piramidal. Les teulades són de ceràmica i la xemeneia es de trencadís.