Torre Montserrat
Sant Feliu de Codines

C. Mossèn Jacint Verdaguer, 14 / C. Joncar, 37

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici entre mitgeres amb accés des del carrer Mossèn Jacint Verdaguer on hi ha el portal i el jardí. Està composat d'un semisoterrani, una planta baixa i pis, segons les façanes dels dos carrers.

La façana del carrer Joncar té dues finestres amb reixa de ferro a nivell de carrer, i dos balcons correguts amb barana de ferro a les plantes superiors. A la dreta té un cos annex que serveis d'entrada al garatge. Tot el conjunt està arrebossat i pintat de groc amb fusteries en vermell.

De la banda del carrer Mossèn Jacint Verdaguer (que té un jardí entre el carrer i l'edifici) la façana principal s'ordena en tres eixos verticals on al centre es troba el portal d'accés en planta baixa i un balcó a la primera planta amb una llinda d'arc pla de rajola ceràmica de colors blau i blanc. Aquest tipus de rajola decora també els ampits de les finestres. La barana del terrat és una balustrada, amb un frontó central decorat amb un dibuix de Montserrat.