Can Catot
Sant Feliu de Codines

C. Mossèn Jacint Verdaguer, 7

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa de planta rectangular amb coberta de teula àrab a dues aigües i carener paral·lel a la façana a carrer. El més destacat de la coberta a la façana és la presència d'una llucana en forma de triangle amb una finestra d'ull de bou al mig. Consta de planta baixa, un pis i golfes.

La ubicació de la casa és elevada respecte al carrer, amb un accés per un portal d'arc rebaixat emmarcat de pedra, escales i un pati amb barana davanter, que contribueixen a salvar el desnivell entre el carrer i la casa. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat de color blanc excepte els emmarcaments de finestres i portes, així  com la línia d'imposta entre les dues plantes i la cornisa que es mantenen amb pedra vista.