Can Xarper
Sant Feliu de Codines

C. Marinada, 17

XVII-XX
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa entre mitgeres formada per dos cossos: a l'esquerra un volum de planta baixa, pis i terrat, i a la dreta una planta baixa, dos pisos i coberta a dues aigües amb carener paral·lel a façana. Aquesta segona planta és una ampliació. El tractament general de la façana és amb un revestiment de morter de ciment, sense pintar.

A la planta baixa del volum esquerra hi ha un accés al garatge, mentre que al volum dret en planta baixa hi ha l'accés principal emmarcat amb brancals de carreus de pedra de codina i una llinda gravada amb "IHS" una creu i la data "1664".

A la primera planta destaquen les tres finestres també emmarcades de pedra i emmotllurades. La darrera planta és un afegit posterior amb finestres sense decorar ni emmarcar.

La informació històrica ha estat facilitada pel Sr. Francesc Garriga.

Casa que fins a mitjans del segle XX estava connectada per un pont amb la casa de l’altre costat del carrer (C/Marinada nº 16). Havia estat una casa d’hostes aprofitant la seva ubicació entre el camí reial i la seva ramificació del carrer de la Bassella.