Antiga farmàcia del Sr. Jesús Duran
Sant Feliu de Codines

Pl. Josep Umbert Ventura, 10

Eclecticisme
    Ajuntament de Sant Feliu de Codines. Pl. Josep Umbert Ventura, 2
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici de planta rectangular, format per una planta baixa, un entresol i dos pisos. L’edifici s'adapta a les diferents alçades dels carrers als quals té façana, i així a la façana del carrer Joan Maragall té una planta menys. Té coberta planta i transitable, amb baranes de balustres. Hi destaca especialment un ràfec perimetral amb biguetes voladisses de fusta, i decoracions pintades al tauler d’entrebigat, formant part del coronament.

Aparentment, l’edifici té dos portals i escales diferents. Els portals d’accés es troben a la façana principal de la plaça. La planta baixa es composa dels accessos i de l'entresol amb finestres balconeres d'arc escarser. La primera planta mostra un balcó corregut amb balconeres amb arc de mig punt, que gira arrodonit cap al carrer Joan Maragall. Sobre aquesta planta hi ha una imposta amb balustres de pedra, que a la cantonada esdevé la barana de la coberta. A la darrera planta hi ha balconeres d'arc de mig punt i barana de balustres.

A la façana del carrer Doctor Miquel Vila, a la planta entresol hi ha una tribuna, amb balustrada de pedra a la part superior que configura el balcó de la planta principal. A la darrera planta les obertures formen una galeria a base de columnes d’estil jònic sobre baranes de balustres.

A principis del XX va ser una botiga de roba i vestits, i més endavant va ser farmàcia noucentista amb vidres glaçats.