Escola Immaculat Cor de Maria
Sant Feliu de Codines

Pl. de la Font dels Àlbers

Narcís Escrigas (arquitecte)
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici amb planta en forma de T, amb coberta a quatre aigües en el seu cos principal, i a tres aigües al cos central, on hi ha l’accés principal, amb teula plana i careners amb teula corbada

L’accés es realitza per la plaça de la Font dels Àlbers, per una tanca exterior amb dues escales laterals simètriques amb portes enreixades davant, i mur amb sòcol de pedra i barana de pilastres de maó.

La façana d’accés a l'edifici pel volum central mostra una composició simètrica a base d'un accés tripartit col·locat al centre. A la planta primera s'obren un seguit de finestres rectangulars. Una línia d’imposta separa horitzontalment la planta baixa de la planta pis. A la banda esquerra hi ha un cos annex de planta baixa i un pis.