Torre del Rellotge
Sant Feliu de Codines

C. Tomàs Borrell, 32

Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Torre construïda entre els cossos principals de Can Batllori a la façana que dona al carrer Doctor Tomàs Borrell. Es tracta d'un campanar de caire civil, entre mitgeres de planta quadrada que, a la banda alta, es converteix en una planta octogonal. A la part alta de la cara Nord es situa el rellotge; i a la cara Est, conserva una una petita finestra emmarcada en pedra. La part superior remata amb un terrat, una barana de balustres amb pinacles i arcs de pedra que sustenten una campana. Les cantonades tenen quatre gàrgoles de pedra de forma circular.

A la façana principal té una senzilla porta d'accés rectangular i una fornícula d'arc apuntat amb la imatge de Sant Antoni de Pàdua a l'interior. Els paraments són arrebossats i pintats de color blanc.

Tot i ser de titularitat privada, l'Ajuntament té dret a accedir-hi mentre el rellotge funcioni.