Can Pujol
Sant Feliu de Codines

C. Rector Tomàs Vila, 32

Eclecticisme
    Antonio Facerías Marimon (mestre d'obres)
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa tipus "ciutat-jardí" i estil eclèctic i decoració classicista, de planta rectangular amb planta baixa i dos pisos. A la planta baixa s'adossa un cos més petit que limita amb el jardí situat al nivell del primer pis. El cos principal de la casa té coberta a tres aigües, mentre el cos adossat de la planta baixa es cobreix amb una terrassa amb una pèrgola.

Les façanes tenen una composició simètrica. La façana principal està formada per tres eixos verticals. Al centre de la planta baixa hi ha la porta d’accés, emmarcada amb pilastres. Els brancals i la llinda es decoren amb elements florals i al mig de la llinda hi ha gravades les inicials "MJ" o "JM". Les finestres laterals rectangulars estan emmarcades i tenen una columna al mig amb capitell de fulles. El primer pis conserva una balconera central decorada amb motius florals i té un balcó de ferro, així com dos permòdols que aguanten el balcó del segon pis. Destaca especialment en aquesta façana la decoració d'esgrafiats de la primera planta.

La segona planta és simètrica amb una balconera central amb barana de ferro i decorada amb motius florals i el cap d'una figura humana, emmarcada per dues finestres iguals. Remata en una cornisa que suporta un voladís esgrafiat. Tota la façana es remata en un frontó trilobulat amb un cercle al mig decorat amb flors i amb la data "1901".

La façana lateral que dona al jardí mostra les mateixes característiques que la façana principal. El jardí, format per vegetació d'interès i arbres de grans dimensions, està delimitat per un mur de pedra sense revestir que remata amb una barana, amb pilastres i elements decoratius florals.

Casa projectada pel mestre d’obres Antonio Facerías Marimon per encàrrec de Joaquim Mascaró el 1900. Es va construir l'any, 1901 tal com consta a la façana principal.