Torre del Barco
Sant Feliu de Codines

C. Roger de Flor, 12 / Av. Catalunya, 39

Racionalisme
    Narcís Escrigas (arquitecte) i Feliu Florensa (mestre d'obres)
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici d'estil racionalista i forma escalonada, degut al pendent, amb façana a tres carrers. Diposa de planta soterrani (amb façana al carrer inferior) planta baixa i pis. La coberta és plana i totes les baranes exteriors són d’acer pintat de blanc i barrots horitzontals. Tot l'edifici està pintat de color verd i s'utilitza el recurs de la faixa moldurada i pintada de verd més fosc per delimitar les plantes.

A la façana principal destaca la cantonada arrodonida amb finestra tripartida de planta primera. Les persianes són enrotllables i algunes finestres tenen reixes amb entramat diagonal. També destaca l'emmarcat de la porta d'accés amb blocs de vidre.

Construcció promoguda per Ramon Fontova.

La seva denominació de Torre del Barco es deu a que, vista des de l'exterior, la disposició dels terrats sembla inspirada en les terrasses d'un vaixell.