Torre Concepció Tugas
Matadepera

Carrer de Ramon Llull, 18

La distribució interior original ha estat modificada.
    Protecció Parcial (Número 31 del Catàleg de Béns del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal).
    Si (IPA)
    Jordi Montlló Bolart

Torre als quatre vents de planta rectangular. Consta d’una única planta amb un mirador central. Les cobertes, tant del cos central com del mirador, són de teula a quatre aigües. Al cos central se li afegeixen dos cossos annexos; un a la façana principal i l’altre a la façana sud-est.

El parament és arrebossat llis sense elements ornamentals destacats. Del mirador en destaca les dobles obertures amb arc de mig punt a cada costat.

Una tanca d’obra de paredat i de vegetació envolta la finca i la delimita de la via pública. La façana nord-oest de la torre actua de tanca amb la via pública.

Es tracta d’una torre d'estiueig del primer terç del segle xx.