Safareig de Cal Quimeres
Carme

C/ Progrés, 1
    Al pati de la casa urbana de Cal Quimeres.

Pere Aloy. C/ Progrés, 1, 08787 Carme
    Jordina Sales Carbonell; Natalia Salazar Ortiz

El safareig de Cal Quimeres s'ubica dins el pati que tanca la finca urbana, en una paret que separa la propietat de la via pública. Es conserva una construcció consistent en un dipòsit rectangular, fet d'obra, amb una canalització practicada a la part superior d'una de les seves parets per on discorre l'aigua provinent del rec quan cal omplir el safareig. Efectivament, aquest safareig domèstic funcionava amb l'aigua del rec, que passava just pel costat de la finca; és per això aquesta estructura s'ubica a la paret que tanca el pati de la casa i que dona al carrer, i no a qualsevol altre zona de la casa.