Roca dreta
Santa Coloma de Cervelló

Falda del Montpedrós
    Al sud-est de l'ermita de Sant Antoni, en una zona boscosa.

Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

Gran bloc de roca d'esquist de 15 metres d'alçada desprès de la muntanya i caigut verticalment. Actualment correspon a una via ferrada d'iniciació.
    L'equipament és correcte, disposa de línies de vida amb fraccionaments i s'ha reforçat la capçalera amb parabolts; el descens és en ràpel. Els últims anys s'ha obert una nova via per la cara nord.
    Per accedir-hi, hi ha senyalitzacions per tota la zona i des del GR-92 que travessa el Montpedrós per la banda est (Etapa 20 de la ruta segons FEEC, Federació d'entitats excursionistes de Catalunya). Es pot accedir a la roca dreta des d'un trencall en direcció oest en aquest camí o des del dipòsit d'aigua situat a la part alta del turó anomenat Pla de la Bassota.