Riera d'Aiguadolç

La desembocadura de la riera està situada en el Port d'Aiguadolç

Sense data
    Dolent
    Es troba en força mal estat, degut al seu pas prop d'elements de construcció, dels que hi han abocat residus. A banda, es troba tallat en diferents trams per les carreteres d'accés a Sitges i per la via del tren
    BOE 176 24 de Juliol de 2001.
    Departament de Medi Ambient i Habitatge. Av. Diagonal, 523-525. 08029-Barcelona.
    Laia Massansalvador Soler

Es tracta de la llera d'una riera que sols du aigua en moments d'aiguats. Neix i mor a Sitges i està ubicada sobre una plana quaternària. La fauna és la pròpia del Parc Natural del Garraf i la flora es composa d'alzines, esbarzers, joncs i tamarius.

L'estat de conservació és molt dolent. La vegetació és molt densa i la riera pateix l'abocament d'abundants residus fruit de la seva proximitat a nuclis habitats i a elements de construcció. Sense usos, a banda del desguàs d'aiguats .

LUNA I TOMÀS, Gonçal (2004)." Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix". Barcelona : Diputació de Barcelona. GARCÍA-MARQUÉS, Francesc Xavier(2006). " L'entorn natural de Sitges des dels primers pobladors fins el període de la tardo-antiguitat". Inclòs al llibre Història de Sitges:època antiga. volum I. Ed. Ajuntament de Sitges.