Rellotge de sol de La Costa
Vilassar de Dalt

Camí de la Costa
    Al costat de Ca l'Arenes

pèrdua de cromatisme i esquerdes en l'arremolinat de calç.. Perilla l'estabilitat del gnòmon.
    Jordi Montlló Bolart

Rellotge de sol del tipus vertical declinant i superfície rectangular ubicat a la dreta del carener, entre les dues finestres de la façana principal. Orientat a migdia, està realitzat damunt d'un arrebossat de calç extremadament fi i esgrafiat .
    A la part superior del quadrant hi ha esgrafiat un disc solar del qual neixen les línies horàries. Es desconeix si estava policromat en la seva totalitat, però queden restes de color negre, emprat per delimitar les línies horàries (hores i mitges hores), les hores i el disc solar. També s'observen restes molt minses d'un color verd oliva, d'uns 5 mm d'amplada, present a la línia més externa de tancament del quadrant. Té un marc d'uns 4 cm d'amplada on s'hi ha dibuixat les hores (xifres àrabs), en cicles de dotze hores. El gnòmon o estilet és una vareta de ferro de secció circular, collat a la paret. La línia o meridià que marca les dotze del migdia és perpendicular. A la seva esquerra comença a les sis del matí. A la dreta, fins a les quatre de la tarda (de 6 a les 12; de la 1 a les 4)

Aquest rellotge no consta a l'Inventari dels Rellotges de Sol dels Països Catalans.

Els actuals propietaris van comprar la casa i la parcel·la, ara fa uns 20 anys.