Rellotge de sol de Can Tosca
Vilassar de Dalt

Can Tosca
    Entre Can Miqueló vell i Can Lloberas del Bosc

XXI
    Estructural
    Jordi Montlló Bolart

Rellotge del tipus vertical meridional i superfície rectangular. Està realitzat amb rajols ceràmics pintats de sèrie, de 10 cm x 10 cm (5 per 3) i emmarcat per una sanefa lineal pintada de color marró clar i pel seu exterior una doble sanefa decorada amb motius geomètrics i vegetals de color blau i ocre sobre fons blanc, feta amb rajols de 10 cm x 4 cm (5 x 3) i un rajol d'enllaç, de 4 cm x 4 cm col·locat a l'escaire (4 unitats).
    La temàtica d'aquest quadrant es divideix de la següent manera: a la part superior, una rosa dels vents, de forma geomètrica. La rosa blava senyala els vents de Gregal, Xaloc, Garbí i Mestral. L'ocre, Tramuntana, Llevant, Migjorn i Ponent.
    A la rajola del mig, de color blanc, ben centrat hi ha el gnòmon de vareta, de secció circular i fet en alumini Per sota un paisatge del mes de juny, representant la sega del blat i la confecció dels pallers. Emmarcant aquest paisatge s'hi ha dibuixat les hores, de les sis del matí (esquerra) a les sis de la tarda (dreta) amb les dotze del migdia perpendicular al vent de tramuntana en cicles de dotze hores. No hi ha línies horàries.

No consta en l'Inventari dels rellotges de sol dels Països Catalans de la Societat Catalana de Gnomònica.

Els actuals propietaris van comprar la finca l'any 2002.