Rectoria de Sant Pere Molanta
Olèrdola

Sant Pere Molanta
    Davant l'església i Can Sadurní

Rococó
    Bisbat de Barcelona. C. del Bisbe, 5 08002 Barcelona
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

La rectoria de Sant Pere Molanta va ser construïda al segle XIX. És un edifici aïllat i de planta quadrangular que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a quatre vessants. El frontis presenta un portal centrat d'arc de mig punt amb l'intradós motllurat. A cada costat hi ha una finestra d'arc pla arrebossat emmarcada amb una motllura. Sobre el portal hi ha l'únic finestral del pis, d'arc pla arrebossat emmarcat amb una motllura i sortida a un balcó de baranes forjades. A les façanes laterals i posterior hi ha el mateix tipus de finestral. A la façana posterior s'hi adossa un cos amb una terrassa transitable a la part superior. El ràfec és amb cabirons i té un voladís notable. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat.