Puig Torreta
Capolat

Zona de Capolat.
    Situat a un ample collet amb vistes a la casa de la Vila.

Possiblement del segle XIV
    Dolent
    Només s'observen algunes pedres que conformaven l'estructura de l'edifici, les quals es troben cobertes per vegetació.
    08044A009000080000SM
    Rosa Soler Acedo - Societat d'Arqueologia del Berguedà.

Conjunt de depressions i restes de murs molt tapats per la vegetació adossats a un marge rocós de poca alçada. Destaquen un grup de pedres de conglomerat d’uns 50 cm de gruix alineades de forma perpendicular al marge que deurien formar part d’un mur.

Sense una excavació arqueològica no és possible determinar cap característica dels murs ni funció dels espais que delimiten.

Sobre el marge i a curta distància hi ha un bloc de conglomerat amb un forat rodó que sembla fet per l’home.