Necròpolis de Puig Torreta
Capolat

Zona de Capolat, Puig Torreta.
    Emplaçament
    Situada en una ampla collada on hi ha un aflorament d’una gran codina de pedra sorrenca, a l’altra banda de carretera davant del Puig Torreta.
    1233

42.08265
    1.7598
    397422
    4659697
    08045 - 200
    08044A009090020000SF
    Rosa Soler Acedo - Societat d'Arqueologia del Berguedà.

Arran de la construcció de la carretera que porta a Capolat i Travil duran l’últim quart del segle XX, en aquest indret van aparèixer unes tombes. Un treballador va avisar al Sr. Josep Carreres de la Societat d’Arqueologia del Berguedà però les obres havien continuat i no es va poder localitzar cap fragment d’os ni ceràmica. En una prospecció superficial i sense remoció de terres feta l’estiu de l’any 2006 no es va trobar cap element que determini l’existència d’una necròpolis.