Prop de la vinya del Pacras o Torrent de les Casetes de l'Enric
Òdena

Camí de Ca l'Enric, PK 4,400
    A l'esquerra del camí de Cal Morera a Cal Sabaté passades les Casetes de l'Enric

No identificable
    Lluís Pedraza i Jordana

Aparició en superfície d'uns pocs fragments informes de ceràmica grisa medieval, sobretot recipients de perfil globular i vores sortints que se situen entre els segles X i XII. No s'aprecia cap tipus d'estructura arquitectònica. Amb molta probabilitat es tracta d'un petit nucli rural d'època medieval indeterminada.

En el decurs de la visita efectuada amb motiu de la redacció de la Carta Arqueològica, ja es va constatar l'absència de restes d'estructures. En la visita de maig del 2012, tampoc no s'ha identificat cap element constructiu, tot i que és possible que, en cas d'haver existit, hagin estat destruïts per l'ampliació mecànica dels límits de les zones agrícoles i per l'erosió o per l'acció antròpica en l'afegitó i modificació dels marges de pedra seca.