Pou del Gelabert
Folgueroles

Mas el Gelabert
    A la banda nord-oest del terme municipal, davant de la façana posterior de la masia del Gelabert

Cobert per la vegetació
    Adriana Geladó Prat

Pou aïllat de planta rectangular, amb la coberta plana formada amb lloses de pedra plana i bastit amb pedra sense treballar de diverses mides, lligada amb morter de calç i disposada de forma regular. La cara frontal, per contra, està bastida amb carreus de pedra ben desbastats. Presenta una gran obertura rectangular per accedir a l’interior de l’estructura, delimitada amb una reixa de ferro. A la part posterior també hi ha una gran obertura rectangular i, en un dels laterals, s’obre una petita finestra. Darrera seu hi ha una bassa de planta rectangular, bastida amb pedra i amb un revestiment lliscat en el seu interior. Està delimitada amb una tanca de ferro.