Pou de ca n'Estella (1)
Sant Esteve Sesrovires

Polígon Industrial Ca n'Estella.

Manuel Julià i Macias / Margarita Costa Trost

Pou d'aigua construït en el pati principal de Ca n'Estella. El pou és de secció circular i l'accés al pou és protegit per una construcció també circular de coberta plana que presenta una alçada d'uns dos metres amb una obertura quadrangular des d'on es treia o feia pujar l'aigua. Aquesta obertura està protegida per una porteta de fusta d'un full batent, la qual conserva l'antic llisquet de tancament. Les parets de la construcció que envolta el pou, son arrebossades amb acabat encalat. Al voltant de la construcció, hi han crescut un conjunt de plantes, les quals disposen d'un petit escosell per assegurar el seu creixement i la seva correcta conservació. Les plantes, al créixer, s'enfilen per les parets blanques dels murs i configuren un punt singular dins el clos de la casa.