Conjunt de pous del Parc Canals i Nubiola
Sant Esteve Sesrovires

Parc Canals i Nubiola.

Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires / Carrer Major, 8-10
    Manuel Julià i Macias / Margarita Costa Trost

Conjunt de pous d'aigua situats en els terrenys de l'actual Parc Canals i Nubiola. Pous construïts el segle XX, durant els anys en que la població cercava aigua potable pel seu abastament. El forat de cadascun dels pous s'identifica pel muret de protecció que sobresurt de la cota del terreny, el qual és protegit per una tapa metàl·lica degudament tancada. Els pous situats en el Parc de Canals i Nubiola apareixen molt propers entre ells i determinen un paisatge o una situació, que es converteix en un veritable testimoniatge de la dificultat que va patir el poble per aconseguir finalment el correcte subministrament d'aigua potable per a tota la comunitat.

Aproparse als pous és fàcil, però l'accés a l'interior dels pous és restringit, ja que cada pou està degudament protegit i tancat per una tapa d'accés.