Pou de ca n'Estella (2)
Sant Esteve Sesrovires

Polígon Industrial Ca n'Estella.

El pou està desmuntat i desubicat
    Manuel Julià i Macias / Margarita Costa Trost

Pou circular fet amb parets de 30 cm. de gruix fetes amb totxo massís. La coberta del pou és arrodonida fent una cúpula de forma parabòlica. Actualment només es conserva la part superior del pou, és a dir la part visible, que ha estat separada de la part soterrada i ha estat traslladada a la masia de ca n'Estella per a la seva futura reinstal·lació.

Abans de la urbanització del polígon industrial de ca n'Estella aquesta masia era el centre d'una gran possessió agrícola dins la qual hi havia algun pou i barraques de pastor. Actualment els camps de ca n'Estella s'han reduït molt en extensió i han deixat pas a la construcció d'indústries. Aquest pou estava al mig d'un dels carrers que s'han urbanitzat i els propietaris de ca n'Estella l'han desmuntat per tornar-lo a col·locar en els terrenys propis de la masia, però ja sense la funció original d'extracció d'aigua.