Pont del Molí
Folgueroles

Mas el Molí
    Emplaçament
    A la banda de ponent del nucli urbà, al final del carrer de Montserrat i tocant al camí de Sant Jordi

41.9412
    2.31127
    442908
    4643477
    08083 - 248
    Cobert de vegetació
    Estructural
    Ajuntament de Folgueroles
    Adriana Geladó Prat

Pont urbà situat damunt del torrent de Folgueroles, al costat del Molí i assentat damunt la llera rocosa del torrent. Es tracta d’una estructura formada per una gran obertura rectangular, bastida amb pedra sense treballar de diverses mides disposada irregularment i amb les cantonades lleugerament atalussades i embellides amb carreus de pedra picada ben desbastats i treballats. La part superior de l’estructura està reformada amb formigó, fent de basament al tauler per on es circula, que es troba asfaltat i delimitat amb baranes metàl·liques.

Segons les informacions consultades, aquest pont fou refet després del conflicte bèl·lic de la guerra Civil espanyola.

Font: informació oral de la sra. Pilar Arumí [Consulta: 08-02-2022].