Pont del Marcet
Granera

Carretera BV-1245, km. 6,1
    A l'extrem nord-est del terme municipal, en el límit amb Castellterçol, prop la fàbrica del Marcet

Estructural
    Diputació de Barcelona
    Adriana Geladó Prat

Pont aïllat de grans dimensions situat damunt del torrent del Marcet. Està format per un sol arc rebaixat bastit amb carreus de pedra, amb les cantoneres arranjades. Una motllura rectilínia recorre la divisòria entre els brancals i l'arc. La resta de l'estructura està feta en pedra sense treballar de diverses mides, disposada regularment. La part superior o tauler està delimitat per dues baranes de pedra que formen part de l'estructura. Estan rematades amb una filada de pedra escairada amb els cantos arrodonits. El tauler està format pel propi paviment de la carretera.

GARCIA-PEY, Enric (2004). Granera. Recull toponomàstic. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Institut Cartogràfic de Catalunya, p. 54. "Les matinals pel Moianès es va passejar per Granera". La Granària, 43, 2017, p. 14.