Pont de la riera de Font Salada
Gurb

Parròquia de Sant Julià Sassorba
    A 500 metres per pista forestal de la carretera C-154, punt quilomètric 6'750.

Jordi Compte

El pont de la riera de la Font Salada està situat sobre la riera de la font Salada, al sud-oest del mas i el molí de Font Salada, al nord-est de la font de Sant Pere i al nord de la carretera C-25.
    Es tracta d'un pont de mitjanes dimensions i un sol ull que creua la riera de la font Salada poc abans que aquesta es trobi amb la riera de Sant Bartomeu. Està bastit amb murs de maçoneria de pedra i té una llargada total propera als 18 metres, una alçada d'uns 5 metres i una amplada de 3 metres. L'ull del pont és d'arc de mig punt, queda emmarcat amb rajol i té unes dimensions aproximades de 2'5 metres d'ample per 4 d'alt. Una part del pont queda actualment coberta per la vegetació i el pas per sobre, en desús, queda delimitat per petites baranes de blocs de pedra arrodonits.