Pèrgola-mirador
El Papiol

BPU. F44-Catàleg de Patrimoni Arquitectònic del Papiol.
    Estructural
    Ajuntament del Papiol, Av. Generalitat, 7-9 | 08754 - El Papiol
    Juana Maria Huélamo Gabaldón

És tracta d'una obra d'enginyeria actual que hi ha a l'inici del carrer del Carme, a la banda dels números parells, la qual dona sobre del carrer de Lluis Companys. Es tracta d'una estructura de ferro que s'ha muntat sobre un mur de formigó vist, que fa la contenció del carrer del Carme. Les estructures de ferro van volades respecte del mur de contenció, tot fent una barana amb brèndoles llises. Per la part de circulació del carrer del Carme, el terra és de llistons de fusta sobre l'estrucutra metàl·lica abans descrita i, per sobre, aquesta estructura metàl·lica fa una pergola amb arbres. També hi ha un seguit de bancs de fusta que permeten contemplar el paisatge des d'un punt enlairat de la vila.