Peixateries velles
Malgrat de Mar

C. Carme, 30

Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Espai porxat situat entre el carrer del Carme i el carrer Bellaire, al costat de la casa consistorial. Actualment s'hi conserva un porxo a banda i banda, amb columnes de fosa que suporten jàsseres metàl·liques. Un dels costats està semicobert i presenta un muret on descansen les columnes. Antigament tot l'espai tenia una coberta a dos vessants sostinguda amb encavallades de fusta, que va ser eliminada en la darrera restauració.

Tenien una coberta del primer terç del segle XX.

Es van construir l'any 1890, quan era alcalde de Malgrat el sr. Martí Casas. L'any 1920 s'hi va afegir una coberta.

Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arquitectònic. Malgrat de Mar (Maresme). Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.