Parc de l’Alzineta
Navàs

Passeig de la Circumval·lació. Navàs

BPU
    Pla Especial Urbanístic de Protecció del patrimoni i catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals de Navàs (Bages), 2018, amb el núm. 08.BAMP. Nivell 4. Ambiental
    Ajuntament de Navàs
    Jordi Piñero Subirana

Petit parc municipal emplaçat a l’extrem est del nucli urbà de Navàs, vora un sector amb equipaments esportius. Està dotat d’una font, bancs i elements de joc infantils. Té una plantació arbrada de diferents espècies autòctones i ornamentals. Entre les espècies autòctones destaquen una alzina (Quercus ilex), cinc peus joves de roures (Quercus cerrioides) i un pi pinyer de grans dimensions (Pinus pinea). També hi trobem cinc exemplars de lledoners (Celtis australis), dos salzes, sis morerers i xiprers. El recinte està protegit per una tanca de fusta i una de metàl·lica al davant.

CAIXAL, ÀLVAR; VILAMALA, Imma i altres (2018). Pla Especial Urbanístic de protecció del patrimoni i catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals de Navàs (Bages). Ajuntament de Navàs. Fitxa 08.BAMP.