Pallissa del Pla del Correu
Veciana

Castellnou

abandonada amb la coberta esfondrada i la vegetació tapant part de les estructures.
    Jordi Montlló Bolart

Pallissa ubicada al bell mig d'una feixa del Pla del Correu, sota d'un parrell de roures, al costat dret del camí de terra que mena de Cal Bacinetes a Cal Patrocini, un cop passat el torrent que porta el nom del primer casalot. La façana principal està orientada a migdia i conserva parcialment els murs d'aquesta façana i la de ponent. Està construida amb carreus de pedra irregular, més o menys escairats i refoçats als quatre angles. L'obertura de la porta mesura 80 cm x 1,70 cm. A l'interior hi ha l'enderroc de la teulada que era de teula àrab sostinguda per bigam i travessers de fusta. A la part posterior de la pallissa i entre mig de la vegetació arbustiva s'observa una cisterna amb volta de pedra mig ensorrada.