Necròpolis al peu de la carretera entre la Pobla i Capellades
La Torre de Claramunt

Urbanització Ca l'Anton. (08789 La Torre de Claramunt)
    Al llevant de mas el Camaró. Des de la urb.de Ca l'Anton, darrera de la betzinera del Camaró.

V-X
    Dolent
    Actualment l'entorn del jaciment ha estat molt remogut i per l'extracció de pedra i la vegetació que ha crescut. Piles de pedra ocupen l'espai i impossibiliten la correcta observació.
    CC.AA.núm. 12250
    Raquel Valdenebro Manrique

En aquest lloc es poden observar les restes de tres tombes excavades a la roca de travertí. Es tracta de dos peus o dos capçals, arrodonits i orientats cap a l'oest. Un d'ells es conserva molt precàriament i els altres dos són fàcilment identificables. Aquestes tombes estaven senceres anys enrere, però els treballs d'extracció de roca de travertí per a la construcció les han escapçat i amenacen la seva conservació. Establir la cronologia d'aquest tipus de tombes és una empresa difícil, i més quan no hi ha hagut la possibilitat de practicar-hi cap intervenció arqueològica. De tota manera, i en base a altres jaciments amb tombes similars, cal apuntar dos límits cronològics clars: segles IV-V dC i segles IX-X dC, és a dir, entre un moment tardoromà i l'alta edat mitjana. CC.AA. (1991)

Notícia del jaciment donada per Joan Jordi Enrich del CECI.