Molí de Can Palomeres
Malgrat de Mar

Can Palomeres
    Al costat de les cases que hi ha abans del camí de Can Palomeres

Està escapçat i en estat d'abandó.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Restes d'un molí aiguader situades a la zona urbana que hi ha abans del camí de Can Palomeres. En obrir el carrer, la construcció va quedar escapçada. Es tracta d'una estructura de pedra i de planta irregular construïda aprofitant el desnivell natural del terreny. A la part superior hi ha una torre quadrangular que conté el pou, al costat de la qual hi ha la mina, cobert amb volta de canó de pedra i obert a migdia amb un pòrtic d'arc escarser ceràmic. Al davant hi ha un cos triangular on es dipositava l'aigua. Al nord de les restes, en una cota superior, hi ha les restes d'una gran bassa.

Tot i no formar part del conjunt miner, consta a l'Inventari dels elements conservats de l'Estudi Arqueològic de les Mines de Can Palomeres, amb el número de fitxa 41.

LLINÀS, J. (2015). Mines de Can Palomeres (Malgrat, Maresme). Estudi arqueològic. Malgrat de Mar: Ajuntament de Malgrat de Mar.