Masoveria de Can Palomé
Arenys de Munt

Torrentbó - Davant Restaurant Els Tres Turons
    Ctra. d'Arenys de Munt a St. Vicenç de Montalt (BV-5031), en el punt quilomètric 12.

Jordi Montlló Bolart

Edifici de planta rectangular distribuït en diferents nivells. El nivell inferior és el garatge, que consta de tres naus amb volta de maó pla. En un costat hi ha una petita nau, també amb volta de maó pla, destinada a capella. Hi ha una imatge central del Sagrat Cor i una imatge lateral de la Moreneta. Petit altar format per dues columnetes i una taula de marbre. La porta és de vidre.
    El segon nivell és el destinat a l'habitatge de la masoveria. Actualment en un annex hi ha instal·lat un jacuzzi. El nivell superior era l'antic garatge dels carruatges, i actualment funciona de magatzem. Del nivell inferior al nivell intermedi hi ha unes escales laterals exteriors. A la façana de ponent, en el nivell superior, hi ha un plafó ceràmic (6 x 2 rajoles) de rajola valenciana amb la imatge de la Sagrada Família.