Can Palomé
Arenys de Munt

Torrentbó - Davant Restaurant Els Tres Turons
    Ctra. d'Arenys de Munt a St. Vicenç de Montalt (BV-5031), en el punt quilomètric 12.

Eclecticisme
    Jordi Montlló Bolart

Torre de planta quadrangular amb la coberta de teules a quatre aigües amb un cos central més elevat a dues aigües i un coronament de façana ondulat. Consta de planta baixa, dos pisos i golfes. Entrades porxades, tant a la façana de migdia com la septentrional, suportades per dos pilars amb coberta de teules a tres aigües. Damunt el porxo de migdia hi ha un balcó amb barana de ferro. Diverses obertures a les quatre façanes simètricament ubicades. Totes amb porticons de llibret. Hi ha un pou, una bassa de planta rectangular (3,5 x 7 m.). A la part posterior de la casa hi ha una font amb sortidor i una bassa amb nenúfars i papyrus amb un cedre al costat.

La construcció de la casa, l'any 1870, es deu a un notari i portava el nom de la seva esposa, la senyora Emília. Més tard en fou propietari el senyor Sanfeliu de Mataró, fabricant de mitges. Des de l'any 1945 pertany a Josep Maria Palomé i actualment a la seva vídua, Maria Dolors Bover.