Masia sector Sta. Cecília
Arenys de Munt

Torrentbó - Parròquia de Santa Cecília
    Ctra. d'Arenys de Munt a St. Vicenç de Montalt (BV-5031), a l'esquerra en el punt quilomètric 12.

Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular amb la coberta de teules a dues aigües i el carener paral·lel a les façanes llargues. Consta de planta baixa i pis. La planta pis està dividida; la meitat és construcció per habitatge i l'altra meitat és un terrat pla amb barana de balustrada. La porta d'accés està ubicada en una façana lateral i té quatre esglaons per accedir-hi. Té una finestra per banda. Tant la porta com les finestres tenen porticons de llibret. Damunt la porta hi ha un balcó.
    La façana de ponent té tres finestres, dues amb arcs escarsers i una amb llinda recta. A la façana posterior hi ha dues finestres amb reixa. Té una era circular envoltada de vuit plataners i una palmera.

Reformada en el segle XIX-XX.