Mas Torrent
Campins

XIV
    Se'n conserven restes de fonaments.
    BPU. Catàleg de Béns a Protegir. POUM de Campins (DOGC 25/09/2015).
    Marta Lloret Blackburn

Restes d'una construcció de planta indeterminada. Es conserven part dels fonaments, d'alçada no superior a un metre i amplada d'un metre en els murs perimetrals. El parament és de pedra irregular lligada amb argamassa. Al voltant del turó hi ha nombroses pedres disperses provinents de l'enderroc de la construcció.

Les ruïnes del turó del torrent de Campins han estat identificades per algunes fonts com el mas Torrent, documentat a la zona des de la primera meitat del segle XIV. La casa consta en els fogatges dels anys 1360, 1497 i 1553. Fins a finals del segle XVIII la casa consta en els censos i documents parroquials, moment en el qual presumiblement fou abandonada.

LÓPEZ, J. (2000). Campins: indrets, masos i records. Campins: Servei de Guies del Montseny.