Mas Revell
Castellfollit del Boix

Obaga de Grevalosa
    Camí de Castellfollit a Santa Cecília de Grevalosa

Enderrocat
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Mas situat prop de l’església de Santa Cecilia de Grevalosa, en un espai on hi ha qui situa l’antic Castell de Grevalosa. De l’antic mas es conserva els límits d’una estança en forma de “L” construïda amb pedra ben escairada i de filades regulars rejuntades amb morter de calç. A la banda de ponent d’aquest àmbit s’hi documenten les restes d’un cup de vi de planta circular que encara conserva els cairons del revestiment interior.

Informacions orals narren que la zona de l’era del mas es trobava situada a la part posterior de l’església.

No existeix documentació relacionada amb el mas, tot i això en els fogatges de 1553 apareix Miguel Ravell, del terme de Grevalosa