Font del Revell
Castellfollit del Boix

Obaga de Grevalosa. Al sud de Grevalosa
    Emplaçament
    Des de Santa Cecília de Grevalosa agafar el camí direcció al Pubill. La primera bifurcació a l’esquerra
    728

41.68989
    1.65929
    388427
    4616214
    08059 - 271
    1940
    08058A005000010000PG
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

La font del Revell es troba situada a l’obaga de Grevalosa, en una esplanada sota una petita bauma. L’actual estructura la va construir un membra de la família de Cal Munts de Castellar a la dècada de 1940. La font es tracta d’una bassa de planta circular construïda amb formigó amb una sortida a l’extrem dret de la bauma construïda amb maons i elements reaprofitats com cairons de cups de vi que canalitzava l’aigua cap a la zona d’horts, situada just al davant.

Antigament era una font de clot amb una zona d’horts situada al davant. Actualment, a l’antiga zona d’horts hi ha una bassa pels ADF.