Magatzem Isidre Figueras
Vilafranca del Penedès

Carrer del Comerç, 39

Antoni Pons i Domínguez
    Jordi Montlló Bolart

Nau de magatzem amb façana al carrer del Comerç, al carrer de Sarriera (actual accés principal) i carrer de la Mare Ràfols, fent forma de "T". Façana del carrer del Comerç sense obertures. El capcer és esglaonat amb un frontó central decorat i emmarcat a cada costat per gerros. La façana del carrer de la Mare Ràfols, és idèntica, però hi ha una porta d'accés de grans dimensions adintellada que no trenca la simetria del conjunt. La façana posterior és simètrica a la del carrer del Comerç, però s'hi afegeix una gran porta d'accés i una obertura cega al damunt.